Kronvidne lægger rockerborg brak

Rockerborgen i Øster Toreby på Lolland er sat til salg, efter et tidligere medlem af Bandidos har angivet sine forhenværende brødre for en række ulovligheder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 49-årig tidligere rocker har skabt røre i Bandidos. Han har tilstået en række kriminelle forhold, som han netop er blevet idømt syv et halvt års fængsel for. Med i faldet har han taget en række tidligere brødre, som nu bliver retsforfulgt, skriver Ekstra Bladet.

Læs også: 10 personer anholdt efter rockeraktion

Samtidig med afsløringerne er rockerborgen på Solbakken i Øster Toreby på Lolland blevet forladt og sat til salg af den kvindelige ejer, selv om det kun er lidt over et års siden, at South Island afdelingen blev indviet ved en indflytterfest.

25 rockere og bandemedlemmer navngivet

I alt 25 rockere og bandemedlemmer har det 49-årige kronvidne sat navne på, og eksrockeren, som efter alt at dømme må være i særdeles bad standing hos Bandidos, er nu under PET's vidnebeskyttelse.

Læs også: Bandidos holdt indflytterfest

Den kriminalitet, som de er mistænkt for at stå bag, handler blandt andet om styring af de lokale hash- og narkomarkeder, og flere af de involverede er ifølge Ekstra Bladet tidligere dømt for i narkosager. Nogle af dem er centrale medlemmer af rockerklubben.

Det 128 kvadratmeter store hus på Solbakken kan i øvrigt erhverves for 595.000 kroner. Salgsannoncen kan du se her.