¨

Kom på gratis ferie - turistforening vil lokke flere til Lolland og Falster

Visit Lolland-Falster leder efter familier, der kan tage på campingferie i uge 31 til 34. Foto: Visit Lolland-Falster

Visit Lolland-Falster inviterer fire familier på gratis campingferie på Sydhavsøerne.

Det er langt fra alle danskere, der holder ferie i en campingvogn. Så for at trække nye kunder til campingpladserne på Lolland og Falster har den lokale turistforening fundet på et reklamefremstød, der skal åbne storbyfamiliernes øjne for campinglivets glæder.  

Visit Lolland-Falster har nemlig besluttet at tilbyde fire familier en gratis campingtur på de danske Sydhavsøer. De fire familier skal være nybegyndere når det kommer til camping, og så skal de have lyst til at dele deres ferie oplevelser med andre.

- Det er sådan en minireality-kampagne, fortæller Rikke Fabienke, der er forretningschef i Visit Lolland-Falster.

- I stedet for at det er os, der fortæller om, hvorfor man skal tage til LollandFalster og campere, så giver vi nogle nye campister muligheden for at prøve det af, og fortæller om det, siger Rikke Fabienke.

Vil tiltrække familier fra Storkøbenhavn

De udvalgte familier får fire dage på Lolland-Falster, hvor de kan prøve at campere i en campingvogn, som gratis bliver stillet til rådighed. Familierne forpligter sig til at lave nogle opslag på deres egne profiler på de sociale medier, og derudover vil Visit Lolland-Falster benytte materialet i deres markedsføring.

- Vi vil gerne tiltrække flere campister fra Storkøbenhavn, fortæller Rikke Fabienke, der leder efter familier, der kan tage på campingferie i uge 31 til 34.

Selvom håbet er, at kampagnen kan lokke flere københavnske gæster til, er der ikke et krav, at de fire udvalgte familier kommer fra hovedstadsområdet.

- Vi laver selvfølgelig også traditionel markedsføring af forskellig art, men vi tænkte: Hvad kan vi finde på af nyt? Så fik vi denne her idé. I stedet for kun at gå efter den målgruppe, som allerede camperer, så kunne vi på denne måde også arbejde for at tiltrække nogle nye, fortæller forretningschefen.

Du kan læse mere om konkurrencen her. Der er deadline for tilmelding den 10. juli.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App