Kolonihaveejer vil stoppe hærværk med overvågning

En kolonihaveejer har valgt at sætte et videokamera op i sin haveforening for at finde gerningsmændene bag omfattende hærværk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kolonihaveforeningen Åhusene i Nykøbing Falster har i den senere tid været plaget af massiv hærværk.

Men det vil Werner Ifversen Madsen, som er næstformand i haveforeningen, ikke finde sig i, og derfor har han besluttet sig for at installere videoovervågning i området.

- Jeg vil have, at de skal lade os være i fred, og nu vil jeg med kameraet forsøge at overbevise de implicerede om holde sig væk, siger han.

Ikke i orden

Det omfattende hærværk i foreningen blev begået den 29. december sidste år. Her smadrede gerningmændene blandt andet 12 af husenes ruder med et luftgevær.  

- Det er meget utrygt, og det slider på en. Det eneste vi ønsker er at hygge os her, men i stedet får vi ødelagt vores ejendomme, og det er ikke i orden, siger Werner Ifversen Madsen.

4 unge drenge

Politiet har nu valgt at offentliggøre overvågningsbilleder fra Werner Ifversen Madsens kamera. Billederne viser fire unge drenge, som mistænkes for at stå bag.

- Jeg er rigtig glad for, at der er sat ansigt på dem. Jeg ved, de allerede har en, og jeg håber, at de sidste tre også kommer med, så vi fremadrettet kan få noget ro på, siger han.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4.