¨

Købmand bliver Spar-direktør

Foto: TV ØST

Kennet Berlin har sat sin købmandsforretning i Nykøbing Falster til salg. Han er nemlig blev ansat som salgs- og driftsdirektør i Spar-kæden.

I de sidste 15 år har Kennet Berlin haft Spar-købmanden i Nykøbing Falster. Derfor var det også vemodigt, da nyheden om jobskiftet i dag kom frem.

- I dag hvor det er sluppet ud til rigtig mange kunder, der har jeg godt kunne mærke det i maven. Det er en stor beslutning for mig, men jeg tror, at det er det rigtige, siger Kennet Berlin, der ejer Eurospar i Nykøbing Falster.

1. marts starter Kennet Berlin som salgs- og driftsdirektør i Spar-kæden. Dermed får han ansvaret for 100 Eurospar-butikker med en samlet årsomsætning på 5 milliarder kroner. Selv tror han, at det blandt andet er hans købmandserfaring, der har givet ham jobbet.

- Hvis vi skal overleve som butik, så er vi nødt til at bruge de rigtige redskaber. Jeg tror, at det er nemmere for mig at komme ud og snakke med en købmand om, hvordan tingene skal fungere i butikken frem for, at det er én fra kontoret, siger Kennet Berlin.

Som direktør i Spar-kæden kan Kennet Berlin ikke længere drive en forretning. Derfor er butikken sat til salg.

02:20 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App