¨

Kendisser cykler penge ind til Team Sydhavsøerne

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Søndag er der sponsorcykelløb for Team Sydhavsøerne, og i år er der stærk hjælp fra blandt andre tidligere cykelrytter Bo Hamburger.

Der er stærk støtte til dette års udgave af sponsorcykelløbet til fordel for Team Sydhavsøerne. Tidligere cykelrytter Bo Hamburger, Anders Tesgaard, derh ar kørt verdens hårdeste cykelløb 'Race Across America' 2 gange og TV2 Sportens Michael Stærke har sagt ja til at deltage, og de kommer formentligt til at give de lokale kræfter kamp til stregen.

Sponsorcykelløbet foregår på dagen for Team Sydhavsøernes vigtige håndboldkamp mod liganedrykkerne fra Skive, som holdet kender fra oprykningsspillet. Dagen begyndte klokken 11 med et foredrag med Mads ’Blærerøven’ Christensen, hvorefter dagens cykelryttere satte sig i sadlen.

Den lokale vinder udfordres

Sponsorcykelløbet er de seneste par år blevet vundet af direktør for Maribo Hallerne, Morten Nielsen, men det ser ud til, at han får skrap konkurrence i år. Bo Hamburger har blandt andet vundet en etape i Tour De France og kørt en dag i den gule trøje - samt gennemført 8 Tour De France-løb, og Anders Tesgaard har senest gennemført 'Race Across America' i juni i tiden 9 dage og 17 timer (4832 km).

På speakerpinden får Team Sydhavsøernes faste speaker Klaus Larsen i år kyndig hjælp, når TV2 Sportens cykelkommentator Michael Stærke er medspeaker i årets sponsorcykelløb.

Borgmester i sadlen

Efter sponsorcykelløbet er der fællesspisning med mad fra Hotel Saxkjøbing, hvor alle er velkomne, og klokken 15 er der så tophåndbold i BorderShop Arena, når Skive kommer på besøg.

Udover Hamburger, Tesgaard og Stærke cykler blandt andre borgmester Holger Schou Rasmussen (S) og den lokale venstrepolitiker Arne Graae Jensen for at skaffe penge til Team Sydhavsøerne.

Du kan læse mere om dagen og deltagerne her og se video fra dagen nedenfor.

01:53 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App