Jens Stryger Larsen håber på debut for A-landsholdet

FK Austria Wiens Jens Stryger Larsen fra Sakskøbing er efterudtaget til landsholdet, som skal spille mod Liechtenstein og Armenien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går mandag blev pludselig en rigtig god dag for fodboldspilleren Jens Stryger Larsen fra Sakskøbing.

Han fik kort efter sin træning med sin klub FK Austria Wien et kald om, at Åge Hareide har efterudtaget ham til A-landsholdet, der skal spille test-kamp mod Liechtenstein og VM-kvalifikationskamp mod Armenien inden for de næste to uger.  

Jens Stryger Larsen har været udtaget til landsholdet før, men debuten i de rød-hvide farver har han  endnu til gode.

- Tiden må vise, om jeg får debut, men jeg håber da på det, og så vil jeg vise, hvad jeg kan til træning, siger Jens Stryger Larsen til TV ØST.

Bidrager med fart

Den tidligere Brøndby- og FC Nordsjællandspiller var det meste af sidste sæson præget af et sandt skadesmareridt, men er kommet godt efter det igen. Han har over længere tid gjort det godt i sin klub i den østrigske liga.

Og nu er han også klar til at bevise, hvad han duer til på det danske landshold.

quote Det er en ære at blive udtaget til landsholdet.

Jens Stryger Larsen, fodboldspiller FK Austria Wien

- Jeg kan bidrage med min fart ude på kanten og mit gåpåmod og min vilje, siger han.

Jens Stryger Larsen kan spille på flere forskellige positioner på banen, men går selv ud fra, at han er udtaget som højre back, som er den position, han spiller i sin klub i Østrig.

Glad og stolt

Udtagelsen til landholdet kom som en lille overraskelse for Jens Stryger Larsen, og derfor er han ekstra glad i disse dage.

- Jeg synes, det er røv fedt. Men jeg synes også, jeg er god nok til det. Jeg er da rigtig glad og stolt over at blive udtaget til A-landsholdet. Det er en ære. Det er det største, man kan som fodboldspiller. Det glæder jeg mig helt vildt til, siger en glad Jens Stryger Larsen.

Allerede på mandag skal Jens Stryger Larsen mødes med resten af truppen i Helsingør. Først skal der spilles en test-kamp mod Liechtenstein d. 31. august, inden det bliver alvor.

Danmark spiller første VM-kvalifikationskamp mod Armenien søndag den 4. september.