Husejer: Vi hørte et ordentligt brag

Det kunne være endt helt galt, da en flugtbilist natten til fredag bragede ind i et hus i Nørre Alslev.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var kort efter klokken fire, at husets familie på fem i Nørre Alslev fik en noget uventet gæst.

- Vækkeuret havde lige ringet, og så hører vi et ordentligt brag. Og vi tænker, hvad i alverden var det? Så farer vi ud og så ser vi, at der holder en bil inde i vores hus, siger Kim Kristensen. 

En bilist var kørt direkte ind gennem gavlen og ind i husets badeværelse. Og var uheldet sket kort forinden, så kunne det være endt helt galt.

- Fruen og vores mindste datter havde lige været på toilettet fem-ti minutter inden. Så det var noget af et chok at få, fortæller Kim Kristensen.

Flugtbilist skubber og flygter

Kim Kristensen løber efter uheldet ud til bilisten for at tjekke, om han er kommet noget til i sammenstødet.

Han får hjulpet den lettere chokerede chauffør ud af bilen. Men bilisten bliver ikke på stedet længe.

- Jeg får ringet til alarmcentralen og får sagt, at der holder en bil i mit hus. Så prøver jeg at høre, hvordan hans helbred er. Men det ender med, at han skubber mig ind i hækken og ryger afsted i en anden bil. To minutter før politiet er der, forklarer husejeren.

Ifølge politiet bliver flugtbilisten samlet op af nogle venner. Politiet har en god formodning og hvem han er, men det er endnu ikke lykkedes at pågribe ham.

Huset lige renoveret

Ingen af husets beboere kom til skade ved uheldet. Selve huset er en anden sag. Påkørslen var så voldsom, at bygningen måtte afstives for ikke at risikere en sammenstyrtning.

- Vores soveværelse lige oppe over, der havde jeg klokken otte i aftes sat fodpaneler på, og vi havde rykket vores dobbeltseng ind. Så nu var den del af førstesalen klar, og så manglede vi kun børneværelserne. Men konstruktionen har givet sig deroppe, så nu må vi se, siger Kim Kristensen. 

I videon fortæller Kim Kristensen om oplevelsen.