Hotelejer knust efter ødelæggende brand

Medindehaveren af Hotel Falster er knust ovenpå den store brand, der i går gjorde en del af forældrenes livsværk til ruin.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det lykkedes at redde de fleste værelser fra flammerne – men receptionen og køkkenet på Hotel Falster er styrtet sammen efter den voldsomme brand, der søndag raserede hotellet. Samtidig er store dele af hotellet skadet af vand og røg.

Branden opstod i en frituregryde, og bredte sig via udluftningskanalerne i hotellets bygninger. Røgen fra branden fik beredskabet til at aktivere sirenerne for at få borgerne til at opholde sid indendøre.

Hotellet fungerer som en familieejet virksomhed – og for medindehaver Tina Vindfeldt Jensen har hele episoden været et langt mareridt.

- Jeg har det som om, at jeg er inde i en klokke. Jeg kan slet ikke forstå det, når man ser ruinen, siger hun mandag morgen til TV2 ØST.

Skal finde overnatning til gæster

Tina Vindfeldt Jensen er meget påvirket af branden, der har ramt hotellet, som forældrene byggede i 1986.

Hun skal nu i gang med at kontakte de gæster, der har booket et værelse på hotellet i den kommende tid.

- Heldigvis fik min mand reddet nogle mapper ud, så vi har listerne med gæster, der kommer i den kommende tid. Dem skal vi nu til at finde andre værelser til, siger Tina Vindfeldt Jensen.

Familien skal i dag tale med deres forsikringsselskab, og derefter beslutte, hvordan de kommer videre.