Håber læger kan opklare mystisk dødsfald

Politiet håber, at en obduktion af en 47-årig mand fra Nykøbing Falster kan opklare, hvorfor han døde. Politiet ser ingen tegn på en forbrydelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der ligger næppe en forbrydelse til grund for en 47-årig mands pludselige død i Nykøbing Falster natten til lørdag.

Den 47-årige mand fra lokalområdet blev fundet død i en fårefold søndag morgen.

Efter grundige undersøgelser tror politiet ikke, at der ligger en forbrydelse bag mandens død – men de har stadig ikke noget bud på hverken dødsårsagen eller grunden til, at han blev fundet i fårefolden.

- Retsmedicinerne vil mandag foretage en obduktion af manden, der forhåbentlig kan være med til at give os svar. Men han kan have fået et ildebefindende, have lænet sig ind over hegnet – og derefter være faldet ind i folden, siger Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder i afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev tidligt søndag morgen fundet i fårefolden ved Pandebjergvej og Gåbensevej i Nykøbing Falster.

Søren Ravn-Nielsen understreger, at de ikke ser tegn på, at der skulle ligge en forbrydelse bag dødsfaldet.

- Der er ingen tegn på, at andre personer har været involveret. Den døde er samtidig ikke kendt af politiet, siger han.

Mandag eftermiddag siger Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST, at obduktionen ikke kan gøres færdig i dag, da der er nogle ting, der skal undersøges nærmere. Han understreger, at det overordnende billede dog er det samme.

- Der erstadig abslout intet, der tyder på, at der er sket noget strafbart i forbindelse med det her dødsfald, siger han.