¨

Gyserfilm med babyer indspilles på Falster

Søndag var et filmhold i fuld gang med optagelser til en ny horrorfilm, som blev indspillet på Falster.

Et filmhold optog søndag en af de sidste uhyggelige scener til kortfilmen Zombabies i en lade uden for Gedesby.

Søndag var et filmhold i fuld gang med optagelser til en ny horrorfilm, som bliver indspillet på Falster.

De optog en af de sidste uhyggelige scener i en lade uden for Gedesby. Kortfilmen hedder Zombabies, og som titlen antyder, medvirker levende babyer.

Filmen handler ifølge en pressemeddelelse om to par, der tager til Askø, hvor af Katrine og Mark er det perfekte par, mens Beate og Tom er en helt anden historie. 

Beate vil absolut ikke have børn, men Tom er nu klar til at få børn, de bliver ikke enige. Spændingerne stiger i den lille gruppe da de er på en lille spontan tur ud i det blå hvor der gerne skulle være lidt spænding og adrenalin sus. De ankommer til den øde ø Askø, hvor de har været lovet myten om gys og spænding.

Dog ender det med et fatalt møde med den ensomme øbo Gabriel og de frygtelige hemmeligheder han holder på sin gård, skriver de i pressemeddelelsen.

Og der er en særlig grund til at filmens instruktør Nikolaj Tarp og filmens manuskriptforfatter indspiller den på Falster. 

- Vi kender området rimelig godt, og vi har altid haft en lyst til at lave noget hernede. Der er en smuk natur, og vi kan begge to godt lide at komme lidt væk fra København, så vi kan få et andet filmmiljø, end vi altid ser, siger Nikolaj Tarp.

På rollelisten findes Gordon Kennedy og Simone Lykke.

Datoen for filmens premiere er endnu ikke fastlagt. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App