Guldborgsund skal være vært for DM i cykling

Næste år skal danmarksmesterskaberne i cykling afholdes i Guldborgsund Kommune og med Lolland Falster Cykle Klub som værter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På denne tid næste år landevejene på Falster være fyldt med håbefulde cykelryttere, der håber at gøre sig gældende ved danmarksmesterskaberne.

Guldborgsund Kommune og Lolland Falster Cykle Klub skal nemlig være værter for DM i cykling i 2018, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Kommunen har i år været vært for DM i holdløb, og det er en af grundene til, at næste års DM lander her.

- Det glæder mig meget, at Lolland Falster Cykle Klub er gået i tæt samarbejde med Guldborgsund Kommune om at arrangere DM-ugen. Det var tydeligt ved de netop afholdte cykelløb, at der var stor opbakning at finde – det var gennemsyret af entusiasme og sans for kvalitet, siger formanden for Dansk Cykle Union, Henrik Jess Jensen, i pressemeddelelsen.

Roser de frivillige

Han roser i samme ombæring de frivilliges arbejde med at fremme cykelsporten i Guldborgsund Kommune.

- Tildelingen kan opfattes som et skulderklap til de mange frivillige kræfter, som lokalt og i hverdagen er med til at fremme og udvikle cykelsporten i Danmark, og vi har oplevet, at der er kvalitet og højt niveau bag, når Guldborgsund Kommune involverer sig i cykelevents. Vi glæder os til samarbejde, siger Henrik Jess Jensen.

I Guldborgsund Kommune er de rigtig glade for, at det kommende DM skal køres på falstersk jord.

- Vi er sikre på, at vi i fællesskab får mulighed for at vise vores skønne egn frem og skabe perfekte rammer for nogle fantastiske dage med cykelløb i verdensklasse, siger formanden for Kultur-, Turisme-, og Bosætningsudvalget, Martin Lohse.