Gårdejer fandt hængt vædder

Jan Christiansen troede ikke sine egne øjne, da han i går fandt sin vædder hængt i stalden på sin gård.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var et skræmmende syn, der i går mødte gårdejer Jan Christiansen fra Nørre Alslev, da han kom ud i stalden til sine dyr. Her fandt han sin eneste vædder hængt.

- Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle tænke. Jeg blev så chokeret, da jeg så ham hænge der, fortæller Jan Christiansen om synet.

Og det er ikke første gang, Jan Christiansen og hans forlovede Mie Rosenborg Hendriksen har sådan en oplevelse. For kun en uge siden fandt de deres kat liggende død under en busk i haven. Den var blevet skudt.

- Det var sent på aftenen eller nat, da jeg hørte et brag udenfor, fortæller Jan Kristiansen, som først troede, at det bare var noget, der var faldet ned ude hos hans dyr i stalden.

Det var Mie Rosenborg Hendriksen, der fandt katten den næste dag.

- Jeg blev simpelthen så ked af det. Det var en af mine yndlingskatte. Hun var meget tillidsfuld, sød og kælen, og det er måske også derfor, de har kunnet få fat på hende, beretter hun.

Nu frygter gårdejerne, at nogen er ude efter dem. Men hvem det kan være, har de dog ingen anelse om.

Begge sager er politianmeldt, men heller ikke politiet har indtil videre nogen idé om, hvem der står bag.

- En vædder er jo af en vis størrelse, så vi tvivler efterhånden på, at der bare er tale om simple drengestreger, forklarer leder hos politiet i Nykøbing Falster, Niels Dennis Sørensen.

De opfordrer folk i området til at holde et vågent øje og melde det til politiet, hvis de ser noget mistænkeligt.

Jan Christiansen og hans naboer håber på, at gerningsmændene hurtigst muligt bliver fundet, så deres dyr igen kan gå trygt omkring.