Gang i butikken: Ansatte danser linedance for kunderne

I Meny-butikken ved havnen i Nykøbing Falster forstår de ansatte at have det sjovt sammen. Nu efterspørger folk arbejde i butikken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er rarest at gå på arbejde, når man har det godt med sine kolleger. Det ved de alt om i Meny-butikken på havnen i Nykøbing Falster, fortæller købmand Jan Johansen.

- Vi er et godt fasttømret, personale, som har det sjovt sammen. I torsdags skulle vi for eksempel lære linedance i den lokale linedanceforening, siger han til TV ØST.

Sendte live på Facebook

Personalet havde en hyggelig aften, men lørdag ved middagstid var det som om, dansebenene gerne ville luftes igen.

quote Vi har ikke fået tilbud om at komme ud og optræde - men det kommer vel

Jan Johansen, købmand

I stedet for at øve de amerikanske dansetrin uden for åbningstiden, gav de sig i kast med dansen, mens butikken var fyldt med kunder, som med kurve og barnevogne måtte sno sig imellem danserne. Det er noget, butikkens kunder har taget godt imod.

- Det skal jeg love for. De mente godt nok, at vi lige skulle øve et par gange mere, så vi har ikke fået tilbud om at komme ud og optræde - men det kommer vel, griner købmand Jan Johansen.

Spørger efter ledige job

Hele seancen blev streamet live på butikkens Facebook-side. Videoen er i skrivende stund nået ud til over 50.000 mennesker. Samtidig har over 200 mennesker kommenteret på videoen, og det glæder Jan Johansen. 

- Som købmand bliver jeg rigtig glad af at læse kommentarerne. Folk skriver, at det ligner en rigtig god arbejdsplads og spørger, om vi har ledige job, fortæller han.

Alt i alt har dansestuntet været en rigitg god oplevelse for personalet, fortæller købmanden.

- Det var rigtig hyggeligt. Vi får et sammenhold uden lige, når vi laver noget sammen, siger Jan Johansen til TV ØST.

Se hele dansen her: