Gade afspærret - politi undersøger alvorlig hændelse

Siden søndag aften har politiet efterforsket en alvorlig hændelse omkring Skolegade i Nykøbing Falster. Mandag morgen er gaden fortsat spærret af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Skolegade i Nykøbing Falster er mandag morgen afspærret på grund af en alvorlig hændelse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har været massivt til stede i området omkring Skolegade siden søndag aften klokken 19.30.

- Vi er fortsat i gang med undersøgelser på stedet. Vi har gjort afspærringen dernede væsentligt mindre, end den var i første omgang, men vi er stadig til stede og bevogter området, fortæller Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, mandag morgen.

I løbet af søndag aften var flere gader omkring Skolegade blevet afspærret, hvilket ifølge Lars Denholt gav trafikale udfordringer. I løbet af natten har man dog indsnævret afspærringen betydeligt. 

Restaurantejer fortæller om skudepisode

Ejeren af restaurant Panino, der ligger ved Skolegade, siger til lokalmediet Folketidende, at der søndag aften blev skudt mod hans restaurant, mens der var gæster i restauranten.

- Jeg er helt i chok. Der var gæster i restauranten. Jeg var ikke på stedet, men det fortæller mine medarbejdere, siger han og tilføjer, at der heldigvis ikke var nogen, der blev ramt af skuddet - projektilet ramte væggen, siger Samet Bajrami til Folketidende.

Politiet var søndag aften og natten til mandag i færd med at sikre spor i området.
Politiet var søndag aften og natten til mandag i færd med at sikre spor i området. Foto: Per Rasmussen

Det udsagn vil Lars Denholt ikke bekræfte mandag morgen.

- Vi kan hverken be- eller afkræfte de ting, han siger, på nuværende tidspunkt. Vi skal lige have vores undersøgelser på plads først. Vi snakker med mange, der har været dernede i området, og vi er ikke færdige med at snakke med alle endnu. Så vi skal lige have lagt det hele sammen, så vi siger det rigtigt første gang.

Læs også
Se klippet - varevogn suser gennem Jernbanegade
Læs også
Se klippet - varevogn suser gennem Jernbanegade

Lars Denholt kan dog godt bekræfte, at der ikke er nogen, der er kommet til skade i forbindelse med den hændelse, som politiet undersøger. 

Politiet har været synligt i området siden anmeldelsen kom via 112 klokken 19.30 søndag aften.
Politiet har været synligt i området siden anmeldelsen kom via 112 klokken 19.30 søndag aften. Foto: Per Rasmussen

Politiet forventer, at de mandag formiddag kan sige noget mere konkret om episoden.

- Hertil formiddag kommer der nogle flere undersøgelser dernede på stedet, så vi kan få klarlagt, hvad der er sket, siger Lars Denholt. 


Nyhedsoverblik