¨

Fuldt hus til flot gymnastikopvisning i Toreby

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 8

Toreby Hallen var lørdag fyldt til bristepunktet, da Toreby Sogn Gymnastikforening, TSG, afholdt gymnastikopvisning.

Lørdag lagde Toreby Hallen gulv til TSG Toreby Sogn Gymnastikforenings forårsopvisning.

Dorte Fabricius, der er formand for foreningen, var efter opvisningen begejstret.

- Igen i år var vores lokale TSG gymnastikopvisning i Torebyhallen en rigtig stor succes. Allerede lang tid inden opvisningen gik i gang var hallen fyldt op med gæster. Og de fik en af de største og flotteste opvisninger længe. Ialt 14 af foreningens hold med super dygtige gymnaster var på gulvet og derud over, fortæller Dorte Fabricius.

Forskellige opvisninger

Der blev præsenteret alt fra Mor/Far-barn og puslingegymastik, voksengymnastik, rytmisk gymnastik, step, acrobatik og springgymnastik ved opvisningen.

- Der var besøg af gæsteholdene, Junior syd, Gajolholdet og Fælleshold Falster. Vores egne TeamGym piger, som netop er kommet hjem med flotte medaljer, leverede en intens opvisning og vores Sportsacrohold, som har fået fem deltagere udtaget til Sportsacro landsholdet, gav også publikum en unik oplevelse. Der blev taget godt imod alle hold af publikum med virkelig storslået opbakning på lægterne. Instruktørerne fik velfortjente klapsalver for deres flotte indsats igennem sæsonen. TeamGym springinstruktører har fået den flotte ære, at stå bag springkavalkaden til dette år GymnastikGalla i Næstved Hallen på fredag, fortæller 

Efter opvisningen blev der dækket op til 280 gæster som deltog til spisning og dans, til ballet lukkede klokken 22.00.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App