Frivillige hjalp enlig mor med ny terrasse

Christina Groth, der er enlig mor til to, spurgte om hjælp til et terrasse-projekt på Facebook. Og det fik frivillige til at trække i arbejdstøjet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Christina Groth slog et opslag op i Facebook-gruppen: Ting til salg Lolland/Falster, for at få et tilbud på en ny terrasse. Og her skete der så noget helt uventet; folk begyndte at kommentere på opslaget og skrev, at de gerne ville gøre det gratis.

- Jeg kan slet ikke tro det. Er det ikke bare fantastisk, at de vil hjælpe mig? Jeg ved ikke hvordan, jeg skal gengælde dem, siger hun.   

- Jeg kan slet ikke tro det. Er det ikke bare fantastisk, at de vil hjælpe mig? Jeg ved ikke hvordan, jeg skal gengælde dem, siger hun. 

”Jeg kunne ikke lade vær”

I dag kom der så fire stærke gutter, der fik ordnet Christina Groths terrasse på blot fem timer. Det var Peter René Jørgensen, der har TL Tagrens, der tog initiativet.

- Da jeg så opslaget, tænkte jeg straks, at det var urimeligt for hende og som enlig mor, kan det være svært at få budgettet til at gå op. Derfor tilbød jeg min hjælp med det samme, siger han.  

De frivillige kender ikke Christina Groth, og Peter René Jørgensen har aldrig nogensinde lavet en terrasse før.           

- Jeg har aldrig prøvet at lægge en terrasse før, men det skulle ikke forhindre mig i at hjælpe. Nu hvor vi er et par stykker, så er jeg sikker på, at det nok skal gå, siger Peter René Jørgensen.

Den nye terrasse er 30 kvadratmeter, og Christina Groth kan slet ikke vente til sommeren kommer, hvor hun og børnene skal ud i haven og nyde det.