Frivillige fortsætter eftersøgning efter Minna

En gruppe frivilliges eftersøgning af den forsvundne Minna Dahl Michelsen fortsætter fredag. Op mod 30 var ude at lede torsdag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den private eftersøgning efter Minna Dahl Michelsen fortsætter fredag formiddag i Nykøbing Falster.

Her vil deltagerne i facebookgruppen ’HJÆLP MED AT FINDE MINNA DAHL MICHELSEN!’ mødes på torvet i Nykøbing Falster klokken 11 for at fortsætte torsdagens eftersøgning.

Mange ledte efter Minna

Mellem 25 og 30 mennesker mødte torsdag aften op for at lede efter Minna Dahl Michelsen. Det fortæller Pia Holmgaard Christoffersen, der er initiativtager til eftersøgningen. Hun har tidligere i flere år været pædagog for Minna Dahl Michelsen.

De frivillige delte sig op i mindre grupper, og søgte bredt i byen.

- Vi gennemsøgte skovområder og parker i Nykøbing Falster, og der gik hold langs kysten for at kigge efter spor efter hende, fortæller den tidligere pædagog.

Minna Dahl Michelsen blev onsdag efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, da hun er afhængig af medicin og hendes mobiltelefon er slukket.

Hun har ifølge politiet sidst været hjemme fredag.

Pia Holmgaard Christoffersen oplyser, at eftersøgningen i dag nok vil bevæge sig lidt længere væk fra Nykøbing Falster. Blandet andet skal nogle naturområder på Lolland gennemsøges.

Læs mere: