Forsvarer: Sag om drabsforsøg bør gå om

Forsvareren til den 43-årige mand, der torsdag blev dømt for flere drabsforsøg mod sin samlever, mener, at sagen bør gå om.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sagen om den 43-årige mand, der torsdag blev idømt 6 års fængsel for flere drabsforsøg mod sin samlever i Bangsebro på Falster, skal gå om. Ihvert fald hvis det står til hans forsvarer Henrik Dupont Jørgensen, skriver folketidende.dk.

Den 43-årige blev dømt for sidste år gennem flere måneder at have forsøgt at dræbe sin samlever ved at putte forskellige medikamenter i hendes kaffe og ved den 30. maj at have forsøgt at dræbe hende, da han brød ind i deres hjem og først sprayede peberspray i ansigtet på hende og efterfølgende forsøgte at kvæle hende med en pude.

Inhabil nævning

Det lykkedes hende dog at slå ham i hovedet med en stavlygte, så han stak af. I retten nægtede han sig skyldig i drabsforsøg, men erkendte at have været på adressen den 30. maj. Han ankede dommen på stedet, men nu vil hans forsvarer altså have, at sagen skal gå helt om.

Advokat Henrik Dupont Jørgensen mener nemlig, at en af de 6 nævninge fra byretten var inhabil i sagen, da vedkommende er veninde med naboen til den 43-åriges samlever.