Flugtbilist slipper med bøde

Der venter en bøde til den bilist, der en tidlig fredag morgen kørte ind i et hus og efterfølgende forsvandt fra stedet. Ejeren af bilen nægter sig skyldig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tidlig fredag morgen d. 6. november bragede en bil ind i en families hus i Nørre Alslev. Ejeren af huset Kim Kristensen løb ned til bilen og hjalp den lettere omtumlede chauffør ud. Men før han når mere, skubbede føreren af bilen Kim Kristen ind i hækken og forsvandt fra stedet i en anden bil.

Nu venter der en bøde til den mand, der har kørt bilen den pågældende morgen. Men hvem det er, ved politiet ikke.

Læs også: Husejer: Vi hørte et ordentligt brag

Ejer af bil nægter sig skyldig

Selvom politiet ved, hvem der ejer bilen, er sagen ikke opklaret endnu.

- Vi har fundet ejeren af bilen, men han nægter at have kørt bilen, fortæller Benny Jørgensen fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster.    

Ifølge ejeren af bilen, var den stjålet, da uheldet skete. Selvom han ikke meldte den stjålet.

- Vi skal bevise, hvem der kørte bilen, da det skete, fortæller Benny Jørgensen.

 

Billisten kørte ind i huset kort før klokken fire om morgenen i husets gavl, hvor badeværelset ligger. Der havde familiens mor og mindste datter lige været på toilettet fem minutter før, men heldigvis var de ikke i rummet, da bilen kom bragende ind.

- Ingen er kommet til skade i uheldet. Der er derfor tale om et på politisprog banalt færdselsuheld, der formentligt vil blive afgjort med en bøde, fortæller Benny Jørgensen.