Fire anholdt for voldsomt Aldi-røveri

I alt fire mænd er nu sigtet for røveri mod en Aldi i Nykøbing Falster. Politiet mener, at de med anholdelsen har fået fat i alle mistænkte i sagen.

Først blev en 23-årig mand anholdt. Så fulgte anholdelser af en 25-årig mand og en 30-årig mand – og nu har en 23-årig meldt sig selv.

Alle fire mænd er sigtet for at have begået røveri mod Aldi på Møllebakken i Nykøbing Falster torsdag den 2. marts.

Tre sidder allerede varetægtsfængslet, og den fjerde person, der nu har meldt sig selv, bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag klokken 11 for lukkede døre.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også
Knivrøver bag tremmer i sag om dramatisk knivrøveri
Læs også
Knivrøver bag tremmer i sag om dramatisk knivrøveri

Den 23-årige mand ringede natten til tirsdag til politiet, hvor han fortalte, at han befandt sig på et offentligt sted, så politiet kunne komme og hente ham.

- Vi har eftersøgt ham. Vi har snakket med andre for at forsøge at finde ham, så han har jo nok haft en idé om, at vi ledte efter ham. Det var derfor, at han rettede henvendelse til os, fortæller Bo Von Würden, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Flere stod bag

Røveriet fandt sted torsdag den 2. marts klokken 20.24, hvor to maskerede røvere med kniv truede personalet til at åbne butikkens pengeskab. Her slap røverne af sted med et større beløb i kontanter.

Politiets efterforskning viste dog efterfølgende, at der var flere end de to maskerede personer involveret i røveriet.

I alt fire mænd i alderen 23-30 år er nu sigtet for røveriet i Aldi på Møllebakken den 2. marts.
I alt fire mænd i alderen 23-30 år er nu sigtet for røveriet i Aldi på Møllebakken den 2. marts. Foto: Google Streetview - Google Maps. Billedet er taget i 2021.

Den 8. marts kunne politiet anholde den første person og den 10. marts blev yderligere to mænd anholdt i forbindelse med en større politiaktion i Nykøbing Falster, hvor blandt andet politihunde blev brugt til at søge efter narko og våben.

Læs også
Yderligere to mænd sigtes efter røveri i Aldi
Læs også
Yderligere to mænd sigtes efter røveri i Aldi

Bo Von Würden udtalte i den forbindelse, at politiet forventede, at der ville komme flere anholdelser i sagen:

- Der er noget efterforskning, der viser, at der formentlig har været flere om det i selve planlægningen af røveriet, og som også har modtaget udbyttet efterfølgende. Så vi har noget at gå efter, sagde politikommissæren 10. marts.

Alle mistænkte er nu sigtet

Med den fjerde anholdelse og sigtelse forventer Bo Von Würden, at politiet nu har fat i alle sagens mistænkte.

- Vi synes umiddelbart, at vi har godt fat i sagen, og at vi har de anholdte, vi skal have. Men der kan selvfølgelig vise sig noget i den videre efterforskning, der gør, at det kan udvikle sig yderligere, siger han.

Politikommissæren oplyser, at alle fire mænd er fra Nykøbing Falster, og at flere af dem er tidligere kendt af politiet.