Fem børn låst inde i Nykøbing Zoo

Børnene som kommer fra Sverige opdagede tilsyneladende ikke at den zoologiske have lukkede og personalet overså børnene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag klokken 17 lukkede og slukkede personalet Nykøbing Zoo og gik hjem. Inden da havde den vagthavende dyrepasser gået den obligatoriske runde, dog uden at lægge mærke de fem svenske børn.

I følge Folketidende.dk måtte børnene selv ringe til politiet for at blive låst ud.

- Det er den slags ting, der bare ikke må ske, men det skete altså, så nu må vi igang med at gå procedurerne igennem for at undgå, at det sker i fremtiden, siger Steen Frederiksen, direktør i Guldborgsund Zoo til Folketidende.dk.

- Jeg vil forfærdeligt gerne i forbindelse med de svenske børn, så vi kan høre, hvor de rent faktisk befandt sig, da haven lukkede klokken 17. Vort anlæg er nemlig på 6,5 hektar, og der er mange hjørner, man kan gemme sig i. Nu skal vi have sikret os, at vores lukkerunde kommer rundt i alle hjørner af haven, siger Steen Frederiksen, der allerede er gået igang med at kigge på procedurerne.

- Zoologisk Have skal være et sted, der er trygt at komme for børn, så den slags skal vi gøre alt for at undgå, siger han og tilføjer, at han er glad for, at børnene ikke kom til skade.