¨

Farlig medicin stjålet i Nykøbing Falster: Man kan dø af det

Indbruddet på institutionen skete på et tidspunkt mellem fredag den 7. juli og mandag den 10. juli. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Et større antal nervepiller og sovemedicin er blevet stjålet fra en institution i Nykøbing Falster. Pillerne kan være farlige i ukyndiges hænder.

Der er farlig medicin i omløb i Nykøbing Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I forbindelse med et indbrud i en institution i Nykøbing Falster blev der blandt andet stjålet et større antal beroligende nervemedicin og sovemedicin, som ifølge politiet er 'farlige i ukyndiges hænder'.

- Tager man pillerne som smertestillende kan man få det skidt og i værste tilfælde dø af det, siger Ole Tøger Rasmussen, politikommissær ved beredskabet i Nykøbing Falster, til TV ØST.  

Der er tale om piller i glas: 150 x 0,5 mg Rivotril, 150 x 2,0 mg Rivotril, ca. 100 x 7,5 mg Imoclone og 45 x 15 mg Oxsapax.

Ser nok aldrig pillerne igen

- Vi har ingen idé om, hvem der har stjålet pillerne. Men jeg tror, det er nogen, som kender til medicinen, siger Ole Tøger Rasmussen.

Læs også Inviterede politiet indenfor: Gemte amfetamin i fryseren og stak af

Politiet opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger om pillerne. 

- Vi ser nok aldrig pillerne igen, men hvis nogen kan hjælpe os med oplysninger i sagen, så må de meget gerne ringe, siger han.

Hvis pillerne bliver fundet, vil de blive afhentet af politiet og destrueret.

Indbruddet på institutionen skete på et tidspunkt mellem fredag den 7. juli og mandag den 10. juli.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App