Fanget på Filippinerne i fem måneder

Michael Christensen, fra Nørre Alslev, har de sidste fem måneder været strandet i en sygeseng på Filippinerne, efter at han kørte galt på motorcykel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Michael Christensen har ikke en rejseforsikring, og derfor ikke råd til at betale de omkring 240.000 kroner, det vil koste ham at komme hjem til Danmark.

Hans familie har allerede betalt 185.000 kroner i hospitalsregninger, men nu er pengene sluppet op.

 -       Det er så forfærdeligt. Hvis vi ikke får skaffet de penge, så kan vi ikke få ham hjem, og  skal han ligge dernede, så dør han jo, for de kan ikke hjælpe ham mere, fortæller Michael Christensens mor, Ruth Christensen, fra hjemmet i Nørre Alslev.

 Der er startet en indsamling på Facebook, men det har kun givet omkring 1700 kroner. Derudover har familien fået hjælp fra en uventet side. Folketingsmedlem Liselott Blixt (DF), vil prøve at finde sponsorer, der kan betale for Michael Christensens hjemrejse.

 -       Jeg ved , ligesom så mange andre, at man burde tegne en rejseforsikring, men nu er situationen den, at vi har en mand, der har brug for hjælp og brug for at komme hjem til et dansk sygehus, og jeg vil gerne hjælpe, det jeg kan. Siger Liselott Blixt (DF).

 

Se mere om indsamlingen på Facebook