¨

Familien søgte efter Mona Lise Nielsen

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Der var mødt omkring 20 personer op fredag middag for at lede efter den forsvundne Mona Lise Nielsen i Sakskøbing.

Mona Lise Nielsen forsvandt fra Bo- og Støttecenter Saxenhøj i Sakskøbing den 24. oktober. Politiet står på bar bund i sagen og kan ikke lede efter hende uden at have nogle spor at gå efter.


Fredag middag blev en eftersøgning af Mona Lise Nielsen sat i gang. Det er familien til den forsvundne kvinde, der står bag. Omkring 20 personer mødte op for at hjælpe familien, heriblandt en schæferhundeklub fra Nykøbing Falster.


- Det betyder rigtig meget for os. Det er stort at se, at der er nogle, der gider hjælpe os, siger Lene Schilling, der er niece til Mona Lise Nielsen.


Mona Lise Nielsen er psykisk syg. Derfor mener Lene Schilling, at folk ville have husket, hvis de havde set hende. I dag søgte de rundt omkring Saxenhøj og langs søer og ved Sakskøbing Fjord.


- Vi gør det, vi kan og det burde måske burde have været gjort inden for de første par døgn. Vi har tidligere været ude at lede, det har bare ikke været muligt før nu at få arrangeret det på den her måde, fortæller Lene Schilling.


 


Ikke langt fra Saxenhøj


Området omkring Saxenhøj er stort. Der er søer og skovarealer, så der er mange steder, Mona Lise kan være. Lene Schilling tror ikke, at hendes moster kan være nået langt fra bostedet.


- Jeg tror hun er i havneområdet. Hun er ikke typen, der opsøger andre mennesker. Og hun kender ikke ret mange.


For familien er uvisheden noget af det sværeste. De håber på, at hun snart bliver fundet, så de kan få en afklaring på det hele.


- Man vil jo gerne finde hende, uanset om det er det ene eller det andet for at få ro. For man kan ikke lade vær med at tænke på, er hun i live eller ligger hun død et eller andet sted?, siger Lene Schilling.


Mona Lise Nielsen blev ikke fundet i dag. Familien overvejer nu at tage kontakt til en dykkerklub for at høre, om de vil søge efter hende i Sakskøbing Havn.


 


Signalement af Mona Lise Nielsen:  • - Cirka 1.70 cm høj

  • - Almindelig kraftig bygning

  • - Gråt skulderlangt hår

  • - Da hun forsvandt, var hun iført en sort knælang bomuldsfrakke, hvid trøje, sorte bukser og en grå eller brun sweater.

 Billedet af Mona Lise Nielsen er af ældre dato. Ifølge hendes familie ligner det stadig hende, som hun ser ud i dag, bortset fra hun i dag har rynker og gråt hår.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App