¨

Familiefar udleverede 70.000 kroner under groft hjemmerøveri

Foto: TV ØST

Retten i Nykøbing Falster tog onsdag hul på en sag om et groft hjemmerøveri, hvor en familiefar under trusler endte med at udlevere 70.000 kroner.

En 24-årig mand og hans kæreste var sidste år udsat for en særdeles grim oplevelse i deres hjem i Nykøbing Falster. Her mødte 4 hjemmerøvere op og truede den lille familie til at udlevere penge. Det skriver Ekstra Bladet.

Onsdag tog retten i Nykøbing Falster hul på sagen, hvor 4 mænd på henholdsvis 19, 23, 28 og 29 år er tiltalt for at stå bag hjemmerøveriet.

I retten forklarede den 24-årige mand, at de 4 gerningsmænd dukkede op om aftenen den 31. juli kort efter, at de havde puttet deres 7 måneder gamle datter. Han fik over 30 slag i de 5 timer, hvor røverne holdt ham fanget og måtte til sidst udlevere 40.000 kroner, som parret havde sparet op til udbetalingen på et hus.

30.000 kroner fra forældre

Efterfølgende blev den 24-årige familiefar tvunget til at tage med hjemmerøverne i bil, hvor de med en kniv truede ham til at ringe til sine forældre, som endte med at skaffe yderligere 30.000 kroner, fordi de fik at vide, at de ellers risikerede, at deres søn ville blive slået ihjel.

Der forventes at falde dom i sagen 9. maj.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App