Familie fandt skjult kamera i sommerhus

En norsk familie opdagede et skjult kamera over dobbeltsengen i et lejet sommerhus i Marielyst.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En familie fra Norge blev formentlig noget chokeret, da de fandt opdagede flere kameraer i det sommerhus på Marielyst på Falster, som de havde lejet til deres ferie tilbage i juli.

Ifølge familien følte de sig ved ankomsten allerede overvåget, og rigtigt nok kunne de da også finde tre kameraer under tagspærrerne på husets hjørner, skriver Ekstra Bladet i dag med den norske avis VG som kilde.

Familien dækkede kameraerne til, men følte stadig, at noget ikke var helt, som det skulle være. Og få dage senere fandt familien endnu et lillebitte kamera. Denne gang skjult og monteret over dobbeltsengen i sommerhuset.

-       Det er ikke svært, at finde ud af, hvad nogen kunne finde på, at bruge det til. Det var sat op for at filme nøgne mennesker, fortæller den 40-årige familiefar, Renate Amundsen ifølge Ekstra Bladet til VG.

Parret gennemsøgte efterfølgende hele sommerhuset inklusiv loftet, hvor en alarm straks gik i gang, ligeså snart lågen blev åbnet. Her var flere optagere til de forskellige kamera, nemlig gemt.

Dagen efter tog familien kontakt til både politi og udlejningsselskab. Det viste sig dog, at der ikke var lavet nogle optagelser af familien på kameraerne og efter tekniske undersøgelser blev sagen henlagt, oplyser lokalpolitiet i Nykøbing Falster til VG ifølge Ekstra Bladet.

Ville overvåge sin kone
Den norske avis VH har ifølge Ekstra Bladet talt med den mand, der ejer sommerhuset. Han fortæller, at han har dårlig samvittighed over, hvad der er sket og at overvågningskameraernes egentlige formål var at finde ud af, om hans kone var ham utro. Ifølge udlejeren har han efter en hård skilsmisse ikke fået fjernet kameraerne, som han ellers havde tænkt sig.

Familien fik efter al vivaret et nyt sommerhus, så de i ro og mag kunne nyde resten af deres ferie.