Falstringer har invaderet Næstved

I aften kan Nykøbing Falsters håndboldkvinder rykke op i håndboldligaen. Hundredevis af fans har allerede booket plads til braget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstved-hallen er farvet blå og gul i aften. For interessen for NFHs kamp mod Roskilde, hvor bare uafgjort udløser oprykning til håndboldligaen, er eksploderet.

- Jeg tænkte, at der selvfølgelig er nogle optimister, der gerne vil med. Men det her er helt vildt, siger NFHs formand, Henrik Hansen, på dagen for braget.

Klubben har indsat busser til de fans, der ville køre med fra Nykøbing, men interessen har været så stor, at en af busserne i al hast blev lavet om til en dobbeltdækker. Og bare blandt sponsorerne har 110 meldt deres ankomst.

Kampen er egentlig en hjemmekamp for Roskilde, og til at starte med var det meningen, at kampen skulle være spillet i Vindinge hallen med plads til 150 tilskuere. Interessen fra Nykøbing F var dog så stor, at kampen blev flyttet til Næstved Hallen med plads til 1200 tilskuere. En god ide viser det sig, for de 500 siddepladser blev revet væk - og kun 50 af dem bliver til Roskilde-fans.

- Det bliver fantastisk, siger Henrik Hansen.