Falstring klar til Le Mans

Mikkel Mac fra Nykøbing Falster er sammen med resten af Ferrari-holdet Formula Racing klar til næste års Le Mans, efter at mandskabet som det første danske hold nogensinde har sikret sig en sejr i European Le Mans Series.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver deltagelse fra Falster, når næste års Le Mans løber af stablen. Det skriver tv2sporten.dk.

Det unge stortalent Mikkel Mac har netop været med til at sikre Ferrari-holdet Formula Racing en plads ved det legendariske løb, og det er i særklasse en storpræstation, eftersom det er første gang nogensinde, at et dansk hold sikrer sig direkte adgang til løbet.

Læs også: Mikkel Mac drømmer om Le Mans

- Vi synes, det er stort, at man som det første år i GTE-klassen kan opnå så kæmpe et resultat overfor de store navne og fabrikskørere, som kendetegner serien. Det er vores største præstation nogensinde, og vi håber, resultatet kan bære frugt overfor især Mikkel Macs fremtidige karriere, siger teamchef Allan Jørgensen til TV2 Sporten.

Så stort

Udover falstringen består holdet af Johnny Laursen og italienske Andrea Rizzoli, og sammen sikrede de sig søndag den samlede sejr i European Le Mans Series, hvilket har givet adgangsbilletten til Le Mans, og det er en glad Mikkel Mac, der nu kan se frem til endn uet stort sportsår.

- Det er så fantastisk stort, det her. Vi er megastolte. En kæmpe præstation af kørere og team. Vi vidste, at vores chancer var gode, men alt kan ske i et racerløb, især når vejret er dårligt, så intet var sikkert, siger racerkører Mikkel Mac.