Eurojackpotspiller vinder millioner - kupon købt i Nykøbing Falster

Vinderen har endnu ikke meldt sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var mere end 210 millioner kroner på højkant i 1. præmiepuljen fredag aften i Eurojackpot, og selvom det ikke var en dansker, der løb med 1. præmien, er der alligevel masser at glæde sig over.

Der var nemlig to danskere blandt de i alt tre vindere af 2. præmien i det store europæiske lotteri, og de kan hver især se frem til at få sat 4.471.879 kroner ind på bankkontoen. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Begge vinderkuponer er købt hos forhandlere. Den ene i Kvickly i Nykøbing Falster og den anden i en Dagli’Brugs-butik på Bornholm.

De to nyklækkede millionærer, som Danske Spil endnu ikke har hørt fra, ønskes et stort tillykke.

-  Vi er virkelig inde i en god stime. I onsdags vandt en heldig spiller fra København 97 millioner kroner i Vikinglotto, og her til aften er der ikke bare én, men to danskere, der løber med milliongevinster i det store europæiske lotteri, Eurojackpot, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil,  i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Der er sikkert mange spillere rundt om i Europa, der i denne tid ønsker, at de havde lidt af vores held. Lad os håbe, at vi kan holde fast i det, så vi får endnu flere store gevinster at glæde os over sammen med de mange glade millionærer. Det er trods alt noget sjovere, når præmierne går til danskere.

Det er tredje gang i år, at danskere vinder milliongevinster i Eurojackpot.

I februar vandt en heldig spiller fra Aalborg en gevinst på 8,8 millioner kroner, og i marts var det en nordsjællænder, som kunne forsøde tilværelsen med 5,3 millioner kroner.

Eurojackpot kan spilles i 18 europæiske lande. Udover Danmark er det Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Ungarn.

Aftenens 1. præmie gik til en italiener, der vandt 210.931.645 kroner.