Endnu en benzintank smadret af tyve

En pengeautomat hos OK ved Dagli'brugsen i Gedser blev natten til tirsdag ødelagt af tyve, der ville have værdierne i boksen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver tale om en dyr reparation, efter endnu en benzintank er blevet ødelagt af tyve på jagt efter indholdet i betalingsautomaterne.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Indbrudet blev foretaget tidligt tirsdag morgen klokken 04:40.

- Vi fik en anmeldelse om, at 2 personer var igang med at bryde betalingsanlæget på benzintanken op med et brækjern, og vi rykkede selvfølgelig hurtigt ud, men de var desværre væk før vi nåede frem, fortæller Allan Holm, vicepolitikommissær og sektionsleder ved Lokalpolitiet i Nykøbing Falster til TV2 ØST.

Vil gerne tale med vidner

Politiet ved endnu ikke, hvad udbyttet af tyveriet var, men efterlyser vidner, der kan have set episoden.

- Den eneste beskrivelse, som vi har, er, at der er tale om 2 herrer i mørkt tøj. De er kørt fra stedet i en mørk stationcar, nok en Audi, men det er ikke helt sikkert, siger han.

Politiet vil meget gerne høre nærmere, hvis man har set en bil, der passer på beskrivelsen i de tidlige morgentimer omkring Gedser.

Tyveriet fra tankstationen kommer som det seneste i en hel serie indbrud fra tankstationer, hvor især seddelautomater er populære mål. Ofte ødelægger tyvene dog isenkram for langt større værdier end de opnår som udbytte ved tyverierne.

Ifølge Allan Holm er det dog heldigvis forholdsvist sjældent at den slags tyverier finder sted på Falster.

Bowlingcenter fik også stjålet automat

Tyveriet fra OK Tanken er ikke det eneste tyveri af en pengeautomat natten til tirsdag.

Også bowlingcenteret i Marielyst mistede en betalingsautomat ved et indbrud i de tidlige morgentimer. Her ødelagde tyvene blandt andet et metalgitter for at komme ind i centeret, oplyser vahthavende Ehm Christensen til TV2 ØST.