¨

En weekend med computerspil

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 6

Computerspil behøver ikke at være et ensomt projekt, og det har tre studerende denne weekend sat sig for at bevise med deres gamingevent i Nykøbing Falster.

Det kan sagtens være socialt at spille computer. Det er denne weekends gamingarrangement i Nykøbing Falster et fint bevis på. Tre studerende - Helerin Rohi, Andreas Rex Lauritsen og Mark Jensen fra leisure mangament uddannelsen - har fra fredag til søndag i samarbejde med SydhavsEvents arrangeret et gamingevent, hvor deltagere kan spille CounterStrike, League of Legends og FIFA.

Eventet bliver holdt med fokus på de sociale aspekter der er i gaming, og det sker blandt andet for at ændre den gængse opfattelse af, at gaming er asocialt. Omkring 40 personer vil være til stede hele weekenden – dag og nat – men et par hundrede vil formentligt kigge forbi i løbet af dagene.

Der bliver lavet holdturneringer med penge og sponsorpræmier fra blandt andre lokale erhvervsdrivende, og arrangeørerne sørger for overnatning og spisning for dem, der ønsker det.

Se video fra noget af eventet her:

00:26 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App