En person sigtet efter pokalkamp

En person blev sigtet under pokalkampen mellem Nykøbing FC og FC København, der ifølge politiet ellers forløb roligt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var mere tid for politibetjentene til at se fodbold end til at holde øje med fodboldbøller under pokalkampen onsdag aften mellem Nykøbing FC og FC København.

For omstændighederne omkring kampen forløb ifølge politiet ganske stille og roligt, selvom knap 5.000 mennesker havde fundet vej til stadion i Nykøbing Falster. Kun en enkelt person blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen, fordi han affyrede romerlys på stadion.

quote Der har ikke været nogen som helst problemer omkring kampen

Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der har ikke været nogen som helst problemer omkring kampen, den er forløbet stille og rolig. Der var dog en sigtelse i forbindelse med noget pyroteknik, siger Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Men ellers er det forløbet fuldstændig stille og rolig, tilføjer han.

Lokal fodboldfest

Pokalkampen mellem Nykøbing FC og FC København blev i øvrigt den helt store lokale folkefest, da Nykøbing FC, som til dagligt spiller i den næstbedste fodboldrække, vandt over det københavnske storhold fra den bedste danske række med 3-0.

Sebastian Koch scorede to mål i første halvleg, mens Mathias Kristensen slukkede københavnernes tro på et comeback sent i anden halvleg.

Dermed måtte FC København for anden gang på fire dage se sig slået uden at score selv. Søndag tabte holdet 0-1 til FC Midtjylland i Superligaen.