Elever kan svømme sig fra lockout

Svømmehallerne på Falster udvider åbningstiderne under lockouten, hvor skolernes aflyste tider giver plads til børn, der ikke ved, hvad de skal lave.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lockouten giver tid til en ekstra svømmetur, og nu meddeler svømmehallerne på Falster, at de uvider åbningstiderne, så børn, der er udelukket fra at gå i skole, også kan hoppe i vandet i formiddagstimerne.

Det skriver folketidende.dk.

Ledige tider

Det er svømmecentrene Falster i Nykøbing og Nordfalsters Svømmecenter i Nørre Alslev der holder ekstra åbent, fordi der er tid og kunder til det.

- Vi ved jo at der er den her lockout på skolerne i hvert fald i de næste par dage, og derfor har vi valgt at åbne dørene, det er jo sådan at de begge centre, primært i formiddagstimerne normalt har besøg af skolerne til skolesvømning, og det vil sige, at vi nu jo faktisk har nogle ledige timer her det næste stykke tid, lyder det fra Morten Ahlefeldt Hansen, der er halinspektør begge steder.

- Derfor har vi valgt at åbne, også fordi vi også godt ved, at der er behov for nogle aktiviteter nu her, hvor skolerne er lukkede på ubestemt tid, siger han.

Ekstra åbent under hele lockouten

Halinspektøren fortæller til folketidende.dk, at Svømmecenter Falster har ekstra åbent alle hverdage fra klokken 10 til 14, indtil lockouten er overstået, mens Nordfalsters Svømmecenter har udvidet deres åbningstider på forskellige tidspunkter.

Dem kan man se inde på svømmecentrets hjemmeside.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere