¨

Elever kan svømme sig fra lockout

Foto: TV ØST

Svømmehallerne på Falster udvider åbningstiderne under lockouten, hvor skolernes aflyste tider giver plads til børn, der ikke ved, hvad de skal lave.

Lockouten giver tid til en ekstra svømmetur, og nu meddeler svømmehallerne på Falster, at de uvider åbningstiderne, så børn, der er udelukket fra at gå i skole, også kan hoppe i vandet i formiddagstimerne.

Det skriver folketidende.dk.

Ledige tider

Det er svømmecentrene Falster i Nykøbing og Nordfalsters Svømmecenter i Nørre Alslev der holder ekstra åbent, fordi der er tid og kunder til det.

- Vi ved jo at der er den her lockout på skolerne i hvert fald i de næste par dage, og derfor har vi valgt at åbne dørene, det er jo sådan at de begge centre, primært i formiddagstimerne normalt har besøg af skolerne til skolesvømning, og det vil sige, at vi nu jo faktisk har nogle ledige timer her det næste stykke tid, lyder det fra Morten Ahlefeldt Hansen, der er halinspektør begge steder.

- Derfor har vi valgt at åbne, også fordi vi også godt ved, at der er behov for nogle aktiviteter nu her, hvor skolerne er lukkede på ubestemt tid, siger han.

Ekstra åbent under hele lockouten

Halinspektøren fortæller til folketidende.dk, at Svømmecenter Falster har ekstra åbent alle hverdage fra klokken 10 til 14, indtil lockouten er overstået, mens Nordfalsters Svømmecenter har udvidet deres åbningstider på forskellige tidspunkter.

Dem kan man se inde på svømmecentrets hjemmeside.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App