Ekstraregning på 150.000 kroner til Michael

Udenrigsministeriet har modtaget en opgørelse over Michael Christensens hospitalsudgifter i Filippinerne, og der mangler stadig 150.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er indtil videre lykkes at samle 367.000 kroner ind til Michael Christensen, som i 5 måneder var strandet på et hospital i Filippinerne oven på en motorcykelulykke. Fordi han ingen rejseforsikring havde, kunne han ikke komme hjem, men med hjælp fra en række donorer blev der samlet penge nok sammen, så den 49-årige falstring i slutningen af januar kunne lande i Danmark.

Nu viser det sig imidlertid, at der stadig mangler penge. På Facebooksiden 'Kan vi sammen få Michael hjem fra FIlippinerne?', skriver kvinden bag indsamlingen - Janne Tholstrup - at Udenrigsministeriet netop har modtaget en opgørelse fra Cebu, hvor Michael Christensen var indlagt.

Regning på 175.000 kroner

Indtil videre beløber regningen for hospitalsudgifter sig til 166.170, men den lander formentligt på omkring 175.000 kroner, når alt er gjort op. Af de 367.000 kroner, der blev samlet ind, er de 344.000 kroner brugt på hjemtransporten af Michael Christensen, og der er derfor kun 23.000 kroner tilbage på kontoen.

Nu forsøger Janne Tholstrup så at samle de sidste 150.000 kroner ind også, så Michael Christensens familie ikke kommer til at hænge på endnu en regning, efter at den i forvejen har betalt over 100.000 kroner til sagen.

Flere er skeptiske

På Facebooksiden er flere klar til at støtte op endnu engang, men kommentarerne afslører også, at mange nu har fået nok og ikke ønsker at bidrage med mere.

Nogle skriver, at formålet er noget, idet Michael Christensen er kommet hjem, andre mener, at det filippinske hospital forsøger at presse citronen, fordi der er tale om en hvid patient, og regningen for lokale aldrig ville nå så højt op, mens andre igen mener, at andre instanser eller Michael Christensen selv må betale den sidste del.

Michael Christensen er i øvrigt stadig hårdt medtaget af sine kvæstelser og opholdet på det filippinske hospital. Da han ankom til hospitalet i Danmark, vejede han 40 kilo, men tog hurtigt 8 kilo på alene i væske. Et bud fra lægerne lød i begyndelsen af februar, at det vil tage ham omkring 2 år at komme sig oven på strabadserne.