Efterlyst kvinde fundet

En 81-årig kvinde forsvandt tirsdag morgen fra sit værelse på plejehjemmet Bakkehuset i Nykøbing Falster. Hun er nu fundet i god behold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdateret:
Artiklen er opdateret, da politiet har fundet kvinden igen. Hun er nu tilbage på plejehjemmet i god behold.
Clock06. dec 2022, kl. 06:36

Politiet ledte tidligt tirsdag morgen efter en 81-årig kvinde, der var gået fra plejehjemmet Bakkehuset på Fjordbakken i Nykøbing Falster i løbet af natten.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Man har opdaget, at hun er væk fra det værelse på plejehjemmet, som hun burde være på, siger Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Klokken halv syv tirsdag morgen kunne politiet afblæse efterlysningen igen. 

- Hun er fundet i god behold og er retur på Bakkehuset, oplyser vagtchefen på Twitter. 

Var gået fra sit værelse i løbet af natten

Kvinden havde været forsvundet siden en gang i løbet af natten til tirsdag, men man kunne ikke sætte præcist klokketal på, hvornår kvinden havde forladt sit værelse.

- Plejehjemmet er i gang med at finde ud af, hvornår de senest har set hende. Det er nattevagten derude, der går runder, men normalt ligger de jo og sover om natten, så man kigger ikke på deres værelser hele tiden, fortalte Lars Denholt tidligt tirsdag morgen.

Politiet var tirsdag morgen til stede i området med to hundepatruljer og en beredskabspatrulje. Der var også en drone i luften fra beredskabsstyrelsen.

Mens efterlysningen stod på, bad politiet borgere i området om at holde øje. På Twitter havde politiet udsendt et vellignende foto og en beskrivelse af, hvilket tøj politiet formodede, kvinden havde på.