Efterforskning af Bøtø-voldtægtssag må vente

I sommer stod Michelle Jensen frem i Station 2 og fortalte om den voldtægt, hun var udsat for på Falster i 1999. Udsendelsen resulterede i en masse henvendelser, men politiet har for travlt med andre sager til at efterforske dem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Michelle Jensen var kun 11 år, da hun blev voldtaget og forsøgt dræbt i Bøtøskoven på Falster i 1999.

I sommer stod hun frem i TV2-programmet Station 2 i håbet om, at gerningsmanden kunne findes.

Men de omkring 75 henvendelser, politiet fik efter udsendelsen, er langt fra efterforsket færdig, skriver Folketidende.

Nye sager tager politiets tid

- Vi har været meget optaget den seneste tid af nye, store og akutte sager, som vi er nødt til at tage os af, fortæller vicepolitiinspektør, Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han henviser til sagen om den drabssigtede sygeplejerske fra Nykøbing Falster og et dobbeltdrab på to mænd i Sorø.

Ifølge Søren Ravn-Nielsen handler mange af de nye henvendelser i Bøtø-sagen om personer, som efterforskerne tidligere har haft kontakt med.

Politi: Sagen er ikke glemt

- Da der er meget tydelige DNA i sagen, har vi derfor allerede kunnet se bort fra en del af de nye henvendelser, da nogle af henvendelserne omhandler personer, vi tidligere har talt med. Og ingen af dem havde DNA, som kunne kædes sammen med sagen, siger han til Folketidende.

Vicepolitiinspektøren slår dog fast overfor avisen, at sagen ikke er glemt, og at dem, som har henvendt sig med nye nye spor eller mistanke på navngivne personer nok skal få besked.