¨

Efter konkurs: MSE fortsætter byggerier

Foto: TV ØST

De fleste af MSE’s byggerier fortsætter, selvom firmaet i torsdags gik konkurs. MSE er nemlig blevet opkøbt.

Den store entreprenørvirksomhed MSE i Nørre Alslev blev torsdag erklæret konkurs. Nu oplyser kuratorerne, at de fleste opgaver vil blive videreført af det nystiftede firma MSE Entreprise A/S.

Det er under en uge siden, at den store entreprenørvirksomhed MSE i Nørre Alslev måtte dreje nøglen om, efter virksomheden blev erklæret konkurs. Nu oplyser kuratorerne for det konkursramte selskab, at alle entrepriseopgaver på nær en enkelt er blevet købt af et nyetableret selskab kaldet MSE Entreprise A/S.

Elinstallatør opkøber firma

Det er elinstallatør Lars Sørensen, der er ejer af det nystiftede MSE Entreprise A/S og har dermed opkøbt MSE. Derudover er han bror til tidligere ejer af MSE, Jan Sørensen.

- jeg hørte om det i sidste uge, og 50-100 arbejdspladser i vores område er vigtige at beholde. MSE er et gammelt familieforetagende stiftet af vores bedstefar, og jeg vil gøre meget for at virksomheden kan få lov til at fortsætte. Ikke mindst for at bibeholde nogle af arbejdspladserne, siger Lars Sørensen til TV ØST.

Den tidligere direktør for MSE, Jan Sørensen, vil angiveligt få titel af direktør i det nye firma.

Halvdelen beholder deres job

Den nye aftale betyder, at omkring halvdelen af de 100 arbejdspladser i MSE bliver bevaret og overflyttet til det nye firma. Derudover vil virksomheden fortsat holde til i bygningerne i Nørre Alslev.

Bygger fængsel

Konkursen skabte i sidste uge uro omkring en række byggerier i vores region, som MSE var i gang med at udføre, da firmaet blev erklæret konkurs. MSE bygger blandt andet på et dige ved Ore Strand, på det nye superfængsel på Falster og på en række vejopgaver ved den nye Femernforbindelse. Disse byggerier kan nu formentlig fortsætte. 

03:26 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App