¨

Efter alvorlig bilulykke: Fireårig dreng er stadig i kritisk tilstand

Den fireårige dreng blev fløjet til Rigshospitalet i København med lægehelikopteren. Billedet her er ikke fra ulykken. Arkivfoto. Foto: Henrik Larsen

Den fireårige dreng, som tirsdag morgen blev kvæstet i en bilulykke nord for Nykøbing Falster, er fortsat i kritisk tilstand.

Lokalpolitiet i Nykøbing Falster oplyser onsdag, at en fireårig dreng, som var involveret i et alvorligt færdselsuheld tirsdag morgen, stadig er i kritisk tilstand.

Ulykken skete tirsdag omkring klokken 7.45 på Gaabensevej nord for Nykøbing.

En bil holdt i det nordgående spor og ventede på fri bane til at svinge til venstre ad Kraghave Gaabensevej - men bilen blev pludselig ramt bagfra af en lastbil og skubbet over i en modkørende bil. I den bil sad den fireårige dreng.

Læs også Alvorlig bilulykke: Fireårig dreng er i kritisk tilstand

Venter på rapport

Drengen blev fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopter, og han var på operationsbordet omkring klokken 11.35. Flere af de andre involverede blev behandlet på sygehuset i Nykøbing Falster.

Lastbilchaufføren er en 32-årig mand fra Herlufmagle nord for Næstved. Rutinemæssigt har man taget blodprøver fra ham for at undersøge, om han var påvirket af stoffer eller alkohol.

Ifølge politiet er en bilinspektør ved at klarlægge omstændighederne omkring ulykken, og først når dennes rapport er færdig, vil man tage stilling til, om der er tale om et tragisk uheld, eller om der skal rejses sigtelser i sagen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App