¨

Drenge anholdt efter ballade i skolegården

Foto: TV ØST

2 drenge på 16 og 17 år blev tirsdag anholdt for at have overfaldet en 14-årig dreng i Nykøbing F. og den ene for at have nægtet at give sit navn til politiet.

Politiet fik tirsdag klokken 17.50 en anmeldelse om, at 3 drenge på 14, 16 og 17 år optrådte truende i skolegården over for de andre unge i ungdomsklubben på Fjordskolen i Nykøbing Falster.

Da politiet kom, var de 3 drenge forsvundet fra stedet, men politiet kørte en tur rundt i kvarteret og fandt de tre drenge ved den nærliggende Fakta. De blev alle 3 sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på baggrund af episoden i skolegården.

Politiet bad de 3 drenge om af oplyse deres identitet, men den 17-årige dreng fra Nørre Alslev ville ikke oplyse sit navn og fødselsdag og blev derfor anholdt, så de kunne finde ud af, hvem han var. Den 14-årige og den 16-årige dreng blev afhørt på stedet, mens den 17-årige blev kørt til  politistationen i Nykøbing, hvor hans identitet blev fastlagt.

14-årig slået i hoved og bryst

Patruljen blev efterfølgende sendt tilbage til ungdomsklubben på Fjordskolen, hvor en 14-årig dreng fra Nørre Alslev var blevet udsat for vold af de 3 drenge i skolegården tidligere på eftermiddagen. Den 14-årige dreng var blevet overfaldet af den 16-årige og 17-årige dreng, som havde slået den 14-årige dreng i hovedet og i brystet.

Den 16-årige dreng blev efterfølgende anholdt klokken 21.41 og kørt til politigården til afhøring.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App