Drabssigtet sygeplejerske: Det er som et mareridt

Den 31-årige sygeplejerske, der sidder varetægtsfængslet for fire drab og et drabsforsøg skriver i et brev, at hun gennemlever et mareridt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er Ekstra Bladet, der har fået indsigt i et brev, hvori den 31-årige sygeplejerske beskriver den omfattende sag, hun mere end syv måneder har siddet varetægtsfængslet i.

- Det er som et mareridt, der aldrig ender. Som om ens liv stoppede fra den ene dag til den anden, skriver den drabssigtede ifølge avisen. Og hun understreger samtidig, at hun føler, at sagen har revet hendes og familiens liv itu.

Anklageren mener, at hun alene står bag fire drab og et drabsforsøg på patienter i forbindelse med hendes arbejde på Nykøbing Falster Sygehus. Men kvinden selv nægter sig skyldig i de sigtelser, der er rejst mod hende.

Den 31-åriges familie fortæller til Ekstra Bladet, at de heller ikke mener, at sagen har bund i virkeligheden. De føler i stedet, at sagen er opstået på baggrund af sladder og rygter og kalder situationen for en "heksejagt".

Anklageren selv vil overfor avisen ikke kommentere på familiens beskyldninger, men understreger blot, at både by- og landsret har konstateret en begrundet mistanke.