Dobbelt drama i regionalt fodboldbrag

Der var drama både på og uden for banen, da Næstved vandt et tæt opgør mod Nykøbing FC i 1. division.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Inden søndagens opgør lå de grønne fra Næstved til nedrykning, mens Nykøbing FC ikke havde vundet i de seneste syv kampe. Derfor var der vigtige point på spil for begge mandskaber i det regionale brag på Falster.

Det begyndte bedst for hjemmeholdet, som kom foran på et mål af Casper Andersen efter et hjørnespark.

Men i en tæt kamp slog gæsterne hurtigt tilbage. Mikkel Jensen udlignede efter 20 minutters spil.

2. halvleg bød på halvstore chancer i begge ender, men 10 minutter før tid snuppede Næstved sejren, da Stefan Nygaard fik en friløber og koldblodigt sendte bolden i nettet.

Dermed har sydsjællænderne nu vundet to kampe i træk og rykker lige over nedrykningsstregen.

- Vi har meget bedre selvtillid og tro på tingene nu. Det bliver forhåbentlig en god stime, hvor vi kravler opad i tabellen, sagde matchvinder Nygaard efter kampen til TV ØST.

Nykøbing FC dumper til gengæld ned på 9. pladsen og er kun et point over nedrykningsstregen.

- Vi scorer ikke nok på vores chancer og får ikke det overskud, vi har brug for. Vi er nede i en kedelig bølgedal, og det skal vi have vendt, lød det efter nederlaget fra Joachim Wagner.

Dramaet på banen fortsatte på tilskuerpladserne,  da de to fangrupper efter kampen var ved at komme i klammeri. Næstveds tilhængere hoverede over sejren, og det tog hjemmeholdets fans ilde op.

Tililende  kontrollører måtte lægge sig imellem og dæmpe gemytterne, og episoden endte heldigvis uden den helt store ballade.