Diplom til talentfulde unge

MIN HVERDAG: Det nye år begyndte festligt for en gruppe elever fra Nykøbing Katedralskole. De var nemlig sammen med deres familier inviteret til arrangement for at modtage et diplom for deres deltagelse i Akademiet for Talentfulde Unge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En gruppe elever fra 2. g på Nykøbing Katedralskole modtog fredag fine diplomer for deltagelse i Akademiet for Talentfulde Unge.

De har deltaget i akademiets aktiviteter i to år. En går på skolens HF-spor, nemlig Louise Bonne Due Nielsen, der har deltaget i akademiets tilbud i et år. Louise kommer fra Maribo. Diplommodtagere fra 2. g er Anna Sørensen og Astrid Thranberg Nissen fra Stubbekøbing, Lea Uhlott Noval fra Systofte og Sara Møller Østergaard, Stine Nymann Eriksen, Thomas Lundquist fra Nykøbing.

- Alle elever har været flittige til at deltage både i de obligatoriske og de valgfrie arrangementer. Thomas har således deltaget i skriveværksted og hørt om neuropsykologi, Stine har været med på besøg på Roskilde Universitetscenter og Copenhagen Business School, Sara har deltaget i arrangement om kendiskultur og været på minicamp, Lea har været med på besøg på det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet og været på taleværksted, Astrid har hørt om internationale studier og været på besøg hos CASA-arkitekterne, Anna har været på seminar om hurtiglæsning og med på besøg på Nationalmuseet og Louise har testet sit eget DNA og været på besøg hos Novozymes. Desuden har Celine Grivner Høier deltaget og bl.a. været på seminar om flow og Holchser design, fortæller Lis Ravnsted-Larsen i en mail til TV ØST.

- Det er en imponerende række af aktiviteter som personerne bag Akademiet for Talentfulde Unge har stablet på benene og det dejligt at vores unge mennesker nu kan få et håndfast bevis på at de er aktive og interesserede i at skaffe sig ekstra viden og kompetence. Det vil højst sandsynligt hjælpe dem, når de forlader os her på Katedralskolen og fortsætter med en uddannelse” udtaler talentkoordinator Lis Ravnsted-Larsen. Hun vil sammen med eleverne glæde sig over diplomerne ved overrækkelsen, som fandt sted på Borupgaard Gymnasium i Ballerup fredag.