Det vælter fortsat ind med henvendelser i gammel voldtægtssag fra Bøtø

Politiet har modtaget omkring 70 henvendelser i den voldsomme voldtægtssag fra 1999 ved Bøtø, hvor en kun 11-årig pige blev voldtaget og forsøgt kvalt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er nu oppe på 70 henvendelser i sagen om den 16 år gamle voldtægtssag fra Bøtø på Falster.

Det skriver Ekstra Bladet.

11-årige Michelle Jensen blev i 1999 voldtaget og næsten kvalt en sommerdag i august på fribadestranden ved Bøtø. Trods en intensiv efterforskning med 4000 afhørte personer, 200 DNA-prøver og fantomtegninger, lykkedes det aldrig politiet at finde frem til nogen gerningsmand. 

For et par uger siden stod den nu voksne Michelle Jensen så frem i et interview i Station 2 på TV 2. Her forklarede hun blandt andet hvordan episoden havde ødelagt hendes liv.

- Jeg hader den mand over alt på jorden. Han har gjort mit liv til et helvede. Alt andet var bare lige meget. Han skulle have kvalt mig helt, så jeg døde, fortalte hun i udsendelsen. Samtidig opfordrede hun folk til at henvende sig til politiet, hvis de havde oplysninger i sagen.

Det har omkring 70 mennesker så gjort nu.

- Det er flere, end man kunne forvente efter så mange år, siger efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn til Ekstra Bladet.

Hvad henvendelserne konkret går på, vil efterforskningslederen dog ikke ind på.

- Først og fremmest skal vi have sorteret dem fra, som omhandler personer, vi kender i forvejen tilbage fra dengang det skete og også tjekkede dengang, siger Søren Ravn, som allerede kan se, at der er flere gengangere, der blev kigget efter i sømmene i 1999, siger han til Ekstra Bladet.

Den 16 år gamle sag vakte stor opsigt tilbage i 1999. Både på grund af forbrydelsens karakter, men også fordi gerningsmanden ved højlys dag angreb pigen få hundrede meter fra hendes familie, som også var med på stranden. Herefter voldtog gerningsmanden den 11-årige pige i et nærliggende krat.

Har du oplysninger i sagen kan du henvende dig til politiet på 114.