Cykelslanger, bildæk og havudsigt

På Falster, nærmere betegnet Hesnæs Havn, er Kommunekampen i fuld gang. Her står den nemlig på Naturfitness.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er sundhedsambassadør Gitte Thillemann fra Guldborgsund Giants, der fægter rundt med en masse alternative øvelser. Det fælles for øvelserne er, at de ikke foregår inden for i et motionscenter, i stedet laves ude i den frie natur. Gitte Thillemann har taget reb, cykelslagener og bildæk med til Hesnæs Havn, og der bliver gået til den.

- Altså jeg bliver bare sådan helt yes, hver gang jeg skal her ud. Jeg bliver bare helt glad i låget, siger sundhedsambassadøren.

Brug en cykelslange
Det vigtige for Gitte Thillemann er at vise, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når motion og frisk luft skal kombineres.  Ifølge sundhedsambassadøren bør alle have en cykelslange med, når man er ude at gå eller løbe en tur. Der er en god elasticitet i den og så kan man lave øvelser undervejs.

Derudover fungerer et bildæk godt, fordi den vejer meget. Den er både god at kaste med og praktisk når benene skal trænes.

Glade deltagere
Alle er velkomne, og mange er kommet uden at kende nogen. Lisbeth Hansen fra Stubbekøbing er en af de friske deltagere, og hun er rigtig glad for at lave naturfitness.

- Det er også herligt, at så forskellige mennesker møder op herude midt i Hesnæs Havn her. Det er rigtigt sjovt at være med, og jeg lærer en hel masse, siger hun.
 
Generelt er deltagerne rigtig glade for at røre sig i den friske og iskolde luft på Hesnæs Havn.