Cityforening lover: Nu kommer juletræet tilbage

Efter massive protester lover Cityforeningen i Nykøbing Falster nu, at borgerne i byen får deres juletræ på torvet tilbage. Træet blev ellers fjernet for nylig, da der skulle være plads til en juleby.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag får borgerne i Nykøbing Falster deres juletræ tilbage på torvet. Det lover Cityforeningen i en pressemeddelelse.

- Jeg vil på vegne af Cityforeningen gerne fortælle jer, at vi har lyttet til vore kunder, Folketidendes læsere og TV ØSTs seere, begynder pressemeddelelsen og fortsætter således:

- Vi vil derfor gerne invitere jer til Juletræstænding nr. 2. i Nykøbing, onsdag 16. december kl. 16.00 på Torvet.

Juletræet blev ellers tændt på torvet i slutningen af november, men blev kort tid efter fjernet igen, fordi der skulle være plads til en juleby og en majstang. Det vakte massive protester fra folk i området, og nu er de altså blevet hørt.

Sker ikke igen

Cityforeningen lovede i første omgang, at der næste år ville komme et juletræ igen, men det kommer allerede onsdag. Der er fundet en alternativ placering på torvet til juletræet, så der nu er plads til både træ og juleby.

- Jeg vil gerne understrege, at ingen i Cityforeningens bestyrelse eller aktivitetsudvalg har ønsket at gøre vore kunder kede af det. Vi har i mange år kun haft den ambition at gøre Nykøbing til en attraktiv handelsby med masser af gratis aktiviteter for store og små. Vi erkender blankt, at vi ikke har tænkt os godt nok om inden vi fjernede juletræet – det vil aldrig ske igen, slutter pressemeddelelsen.

I forbindelse med juletræstænding nummer to, vil Nykøbing Falster Håndboldklub præsentere en nyindkøbt spiller.