Charlottes Chokolade - hjemmelavet kræs (24/6-11)

Mads sætter tænderne i en isvaffel med hjemmelavet is dyppet i rigtig chokolade. Han er taget til Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Charlotte Tangsgaard lærte oprindelig at lave chokolade i London og i Magasin i København. Nu har hun gjort det i mere end 25 år fra sin egen butik, Charlottes Chokolade i Nykøbing F.

Om vinteren er det især fyldt chokolade, der bliver produceret i de små lokaler bag butikken.

Flødebollerne er der gang i hele året, for det er kundernes helt store favorit. De er aflange, bunden er en oblat, indholdet er hjemmelavet og så er de overtrukket med et  tykt lag mørk kvalitetschokolade.

Om sommeren er der også gang i ismaskinen. Charlotte laver 11 forskelige slags is, og på toppen af isvaflen får man flydende mørk chokolade af den gode slags.

Maskinerne i baglokalet er fra 1957, men kører stadig fint. En rigtig god årgang, mener indehaveren, der er født i.... ja, 1957.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere