¨

Byrådsmedlem jagtede røver

Foto: TV ØST

En 18-årig mand truede sig i går til omsætningen i Eurospar i Nykøbing Falster. Men han nåede ikke langt. Byrådsmedlem i Guldborgsund Kommune Claus Bakke (V) satte nemlig efter manden og lavede en civil anholdelse.

I går var Eurospar i Nykøbing Falster vidne til en politiker, der kan andet end at snakke. Lige omkring lukketid truede en 18-årig mand sig til penge med en skruetrækker i Eurospar i Nykøbing Falster.

- Der kommer en fyr ind med ansigtet dækket til, som er meget aggressiv og højtråbende. Han truer med en skrutrækker og siger, at alle skal lægge sig ned, siger Claus Bakke, der er byrådsmedlem i Guldborgsund Kommune.

Røveren stjal pengene og løb ud af butikken, men Claus Bakke løb efter røveren, og sammen med to andre lavede han en civil anholdelse.

Jeg følger efter ham i to kilometer, og der er han så forpustet, at vi kan pacificere ham. På halvvejen kommer der to andre med, så vi er tre til sidst, og vi kan så lave en civil anholdelse og overdrage ham til politiet, da de kommer, siger Claus Bakke.

Røveren blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør og blev varetægtsfængslet i tre uger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App