¨

Butiksejer tager sagen i egen hånd

Thomas Skipper er træt af, at politiet ikke kommer, når der er indbrud i lokalområdet ved Nørre Alslev på Falster. Derfor tager han nu et vagtkursus. Det skal hjælpe ham, hvis politiet ikke dukker op.

Først gik det ud over hans butik Radiomagasinet, da rambuktyve tilbage i marts slap afsted med varer for cirka 200.000 kroner. I tirsdags var turen så kommet til Super Brugsen i Nørre Alslev.

To gange har butiksindehaver Thomas Skipper var været vidne til tyveri. Begge gange har han ringet til politiet, men med begrænset succes. Den første gang kom politiet for sent, og anden gang kom politiet slet ikke, da det ikke havde tid.

- Det kan være ret frustrerende at have dem i røret, og så finde ud af, at de faktisk ikke har tid til at kigge forbi, siger Thomas Skipper.

Derfor har han nu taget sagen i egen hånd. Thomas Skipper er nemlig i gang med at tage et vagtkursus.

- Man kan vælge at vende ryggen til, eller man kan vælge at gøre noget. Og så er det jo vigtigt at gøre det på den rigtige måde, siger han.

TV2 Øst har i dag talt med fire vagt- og sikkerhedsselskaber. De fortæller alle, at de mærker en stigende interesse fra virksomheder og borgere.

En af dem er altså Thomas Skipper. Han overvejer nu at starte et lokalt vagtfirma på baggrund af sine oplevelser.

- Politiet kan ikke nå ud, og så er det vigtigt, at der er nogle hurtigt på stedet til at lave et signalement af gerningsmanden, fortæller han.

Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har ikke ønsket at udtale sig til TV2 Øst. Men politiet fortæller, at det vil undersøge sagen nærmere.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App