Bus kørte op i flere personbiler på bro – 6 på sygehuset

En bus forulykkede tirsdag eftermiddag på Markedsgade i Nykøbing Falster, og flere personer blev derfor fragtet til hospitalet for at blive undersøgt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

6 personer måtte tirsdag eftermiddag ved 14-tiden køres på sygehuset med mindre kvæstelser efter en alvorlig trafikulykke på Markedsgade i Nykøbing Falster.

Ifølge Vagtchef Flemming Hartmann fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kørte en bybus op i flere biler, og nogle af passagerne var teknisk fastklemte efter ulykken.

Ingen alvorligt sårede

- Vi har heldigvis ingen meldinger om alvorligt tilskadekomne, men mindst 2 er sendt til behandling for mindre skader på hospitalet, fortæller han TV2 ØST.

Ulykken skete på broen mellem Lolland og Falster, og på grund af de mange redningskøretøjer blev broen helt spærret, mens redningsarbejdet stod på. Omkring klokken 18.00 blev den dog åbnet for trafik igen i begge spor.

Kørte ind i sidespejlet

Ifølge Folketidende.dk opstod ulykken, da bybussen – ved et uheld – kørte ind i sidespejlet på en anden bil, der holdt for at svinge til venstre ad Markedsgade.

Buschaufføren mistede herefter kortvarigt herredømmet og kom derfor til at køre op i en anden personbil, hvori 4 personer sad.

Som resultat af påkørslen blev personbilen, ifølge netavisen, skubbet ind i midterrabatten, hvorefter bybussen ramte en minibus. Minibussen blev herefter mast op i en personbil, som røg op i bagenden af en lastvogn.