Bueskytte vandt guld ved World Cup-finale

Det blev til endnu en guldmedalje, da Stephan Hansen deltog i World Cup-finalen i Mexico City, som blev afholdt i weekenden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bueskytten Stephan Hansen og hans kvindelige halvdel Erika Anear skød sig i weekenden til guld ved World Cup-finalen i Mexico City.

World Cup-serien består af fire stævner, hvor de bedste otte individuelle skytter deltager. Stephan Hansen var ikke en af de otte, men det var tilgengæld bl.a. hans fortjeneste, at det danske mix-hold blev den suveræne vinder af serien, hvilket resulterede i finalematch imod værtsnationen Mexico, hvor danskerne førte fra start til slut. Matchen endte 151-144.

 

- At Danmark for første gang har kvalificeret sig til World Cup finalen for mix-hold viser, at vi i øjeblikket er en håndfuld landsholdsskytter, der tilsammen udgør et helt fantastisk hold. En holdånd, som ikke ses magen til i verden, siger Stephan Hansen.

Stephan Hansen bliver i Mexico for at skyde årets første indendørsstævne, som afholdes i weekenden den 7.-8. november. Herefter vender han retur til Danmark, men kun for at rejse videre til stævner i Marokko, Holland, Bangkok og Berlin.